Regelmatig op de zondag. Creatieve en inspirerende workshops als bijvoorbeeld: mandala tekenen; meditatie; astrologie; edelstenen; maar ook bloemschikken; schilderen en percussie en nog veel meer.

 

15 september in de kapel: Biodanza.

 

Ik ben Susan Leemans. Dans en muziek loopt als een rode draad door mijn leven heen.

Na allerlei dansvormen ervaren te hebben, doe ik sinds 2008 met heel veel plezier Biodanza. Zelfs zoveel plezier dat ik de opleiding tot docent ben gaan volgen. Inmiddels geef ik 5 jaar regelmatig workshops om mensen kennis te laten maken met mijn hobby.

Zondag 15 september wil ik jullie graag kennis laten maken met Biodanza. Letterlijk betekent het de dans van het leven. Het begrip dans, zoals wij dat meestal kennen, wordt binnen Biodanza veel breder getrokken. Je eigen beweging staat centraal, zonder aangeleerde danspasjes. Jouw bewegingen in de oefeningen doe je vanuit de eigen mogelijkheden. Iedereen kan het, man, vrouw, jong, ouder, lenig of minder lenig!

We beginnen om 14 uur met een kopje koffie/thee. Hierna volgt een korte introductie, waarbij ik iets over het ontstaan van Biodanza zal vertellen. Aansluitend komen we om ca 14.45 uur samen in beweging.

Op allerlei soorten muziek wordt je uitgenodigd om in beweging te komen, contact met jezelf en met de anderen te hebben en vooral om te ervaren.

We beginnen de workshop met actievere oefeningen die de vitaliteit en vreugde stimuleren. In de tweede helft worden de oefeningen rustiger, zodat je lichaam ontspant en nieuwe energie kan opdoen. Tijdens de workshop wordt er niet gesproken, zodat het hoofd rust krijgt en we het lichaam de kans geven om nieuwe positieve ervaringen op te doen.

Ca. 16.00 uur ronden we de workshop af.

Na afloop is er volop gelegenheid om bij een kopje koffie/thee/drankje nog na te praten en de ervaringen te delen.

Kom je ook samen met ons in beweging? Je bent van harte welkom.

p.s. het is fijn om kleding te dragen waarin je je makkelijk kunt bewegen.


De workshop start om 14.00 uur in zaal "de kapel" en de entree is €6.

Een plek reserveren voor deze workshop kan per mail onder vermelding van activiteit, naam en telefoonnummer naar .

 

Wij respecteren uw privacy